loading...

مطالب جالب و خواندنی

بازدید : 298
جمعه 5 دی 1399 زمان : 0:38

خرمگس ها

چگونه می توان با حشرات مبارزه کرد؟

چگونه از شر پشه ها رها شویم؟

مَگَس‌ها یا دوبالان (Diptera) از بزرگترین گروه‌های حشرات است که در حال حاضر بیش از ۷۵۰۰۰۰ نوع از آن‌ها وجود دارد.مگس‌ها دارای دو جفت بال جلویی مشخص هستند. دو جفت بال عقبی آن‌ها تبدیل به بالچه چاقوشکل به نام توازنگر (هالتر یا بالانسیـِر) شده‌است.

خرمگسها حشراتی به طول ۵تا ۲۵میلی متر،با بدنی قوی وقدرت پرواز زیاد هستند خرمگسهای جنس تابانوس بزرگترین دوبالان خونخوار محسوب میشوند،رنگ بدن خرمگسها از زرد،سبز،خاکستری تا قهوای تیره وحتی سیاه در گونه های مختلف متغیر است.

کم کم به فصل تابستان و گرما نزدیک می شویم و موضوعی که مجددا باید با آن دست و پنجه نرم کنیم، حضور پشه ها، مگس ها و به صورت کلی حشرات مزاحم است.

خیلی راحت از درب ها و پنجره ها وارد خانه شده و به نظر می رسد قصد ترک خانه را هم ندارند یا راه را گم کرده اند و آنجاست که مزاحمتشان برای ما آغاز می شود. برای رهایی از دست مزاحمت های این موجودات با ما همراه باشید.


اهمیت پزشکی مگس ها و مبارزه با آنها

1.انتقال مکانیکی بیماریها

2.ایجاد بیماری میاز

3.انتقال بیماری خواب

4.گزش و خونخواری و ایجاد تحریکات پوستی

مبارزه وکنترل آفات خرمگس:

روشهای مبارزه با مگس های خانگی وسایر مگس های مشابه شامل چند سری اقدامات بدین شرح است:

۱-اعمال روشهای فیزیکی ومکانیکی

۲-بهسازی محیط زیست

۳-روشهای شیمیایی

۴-روشهای بیولوژیک

نکته:

آشپزخانه را تمیز نگه دارید
همه ی مواد غذایی در دسترس اعم از کیک ها، میوه ها، غذاهای باقیمانده و … را از دسترس دور کنید هرجا این مواد غذایی حضور داشته باشند مگس ها هم حضور خواهند داشت.

  • ظرف هایی که در آن ها غذا میل می کنید را بشویید.
    غذاها و میوه های فاسد را دور بریزید مگس ها در این مواد فاسد تخم گذاری می کنند و تعدادشان افزایش پیدا می کند.
    درب سطل های آشغال را بسته نگه دارید.

اقدامات كنترل خرمگس ها

طراحي مناسب خانه ها:طبقات بالاتر

پايه بلند

تعداد در وپنجر

مسدود كردن لبه بام ها

حفاظ هاي توري:قطر سوراخ كمتر از 5/1ميليمتر وآغشته سازي حفاظها

اقدام حفاظتي براي چادرها:سمپاشي اطراف وخود چادر

كويلهاي ضد پشه

توري

دور كننده

پارچه آغشته به سم

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 176
پنجشنبه 4 دی 1399 زمان : 12:55

حشره مایت

مایت ها ( هیره ها )

مایت ها حشرات ریز و گازگرفتنی هستند که اغلب در جاهای گرم و مرطوب خانه یا جایی که گرد و غبار جمع شده است زندگی می کنند و با انجام چند ترفند می توان آن ها را از بین برد.

برخی دیگر صرفاً آفت های آسیب رسان هستند و به طور تصادفی از زیستگاه طبیعی خارج می شوند. تنها تعداد کمی از گونه ها در پرندگان یا پستانداران انگلی هستند, اما این گونه ها گاهی می توانند در خانه ها به حشرات گاز گرفتنی تبدیل شوند. شناسایی نوع مایت و یا میزبان احتمالی اولین گام در حل هجوم مایت های داخلی است.

در سراسر دنیا،مایت ها از مهمترین آفات آزار دهنده شناخته می شوند و بعضی از آن ها قادرند عوامل بیماریزا را انتقال دهند.

بیولوژی مایت


مایت ها حشره نیستند.در واقع آن ها بسیار نزدیک به کنه ها و عنکبوت ها می باشند.اغلب مایت ها با چشم غیر مسلح قابل مشاهده بوده و معمولا یک هشتم اینچ( حدود 3 میلیمتر) طول دارند.چرخه زندگی آن ها 4 مرحله دارد:تخم،لارو،نمف و بالغ.تخم ها با باز شدن لاروها را خارج می کنند و آن ها نیز با پوست اندازی به نمف تبدیل می شوند.بعد از گذراندن یکی دو مرحله دیگر،نمف ها رشد و نمو کرده و به بالغ تبدیل می شوند.

مایت ها همانند کنه ها سه جفت پا در مرحله لاروی دارند و 4 جفت پا در مرحله نمفی و بلوغ پیدا می کنند.تاریخچه زندگی برخی از مایت های عمومی در رابطه با انسان در زیر تشریح شده است.

غذای اصلی مایت،‌ سلول‌های مرده پوست بدن، شوره سر انسان و حیوانات، قارچ‌ها، ذرات ریز موادغذایی پخش شده در سطح خانه و گردو خاک است.

راه رهایی از مایت ها چیست؟

رعایت بهداشت فردی و نظافت روزانه خانه می‌تواند از تعداد مایت‌ها به میزان چشمگیر بکاهد. بیشترین جایی که هیره‌ها در آنجا تجمع دارند روی بالش و ملحفه‌هاست. بنابراین هفته‌ای یکبار آنها را با آب داغ بشویید. شست‌و‌شو موجب کاهش دسترسی مایت به غذا و در نتیجه کاهش تعداد مایت‌ها می‌شود.

تعداد اسباب بازی های توپر مثل عروسک پارچه ای کودک را کم کنید.

کف پوش خانه خود را تغییر دهید.

فرش و مبلمان نیاز به نظافت دارد و باید هر هفته با جارو برقی تمیز شود و برای به دام انداختن مایت‌های موجود در گرد و غبار، در دستگاه جارو برقی باید از فیلتر مخصوص استفاده شود.

وسایل اضافی را از اتاق خواب خود بیرون ببرید، مثل کتاب ها، سبد لباس ها، اسباب بازی و ...

موهایتان را داخل اتاق خواب شانه نکنید و جوراب‌های کثیف و لباس‌های نیمه چرک را در اتاق نگه ندارید، زیرا مملو از سلول‌های مرده پوست بدن و منبع غذایی مایت‌ها هستند. از نگهداری پارچه‌های پشمی، روزنامه و کاغذ باطله نیز بپرهیزید.

هوای تازه را به اتاق راه دهید.

وسایل را با بخارشوی تمیز کنید.

ضمنا موی بدن سگ و گربه محل مناسبی برای زندگی مایت و شپش است و در اثر راه یافتن این حیوانات در خانه، مایت‌ها در فضا پراکنده می‌شوند.

مضرات استفاده از سموم غیر بهداشتی توسط افراد ناآگاه

1. استفاده از سموم غیربهداشتی وهمچنین تماس افراد با این سموم به تغییر سلولی می انجامد که موجب افزایش فعالیت عصبی می شود.


  1. استفاده ازسموم شیمیایی غیر استاندارد، باعث تغییرسرعت فعالیت های مختلف بدن؛ افزایش تپش قلب و تعریق یا کاهش وتوقف کامل تنفس می شود .

  2. بی توجهی و افراط در مصرف آفت کش ها غیر بهداشتی باعث خسارات قابل توجهی در موجودات زنده و ایجاد بیماری و مرگ در انسان ها می شود.

نکته:

هیره‌های گردو خاک خانه یکی از عوامل اصلی ایجاد حساسیت هستند.

حساسیت‌هایی که هیره‌های موجود در گرد و خاک خانه ایجاد می‌کنند، باعث بروز آسم، آبریزش بینی، ریزش اشک از چشم، عطسه، مشکلات تنفسی و التهاب پوستی می‌شود.

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 147
يکشنبه 30 آذر 1399 زمان : 2:09

کلینیک فیزیوتراپی

مارتین لوتر کینگ

اگر نمی‌توانی پرواز کنی، بدو، اگر نمی توانی بدوی، راه برو، اگر نمی‌توانی راه بروی، سینه‌خیز برو،اما هر کاری که می‌کنی، سعی کن حرکت رو به جلو را ادامه بدهی.

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی با بکارگیری روش های فیزیکی غیرتهاجمی (بدون آسیب به بافت) بمنظور بهبود فعالیت سیستم حرکتی اشخاص و بازگرداندن او به وضعیت پیش از بیماری می باشد.

البته حوزه فعالیتهای فیزیوتراپی بیش از فقط سیستم حرکتی می باشد.

فیزیوتراپی بر روی استخوان ها ، عضلات و مفاصل درمان های فیزیکی انجام می دهد نظیر بهبود دردهای مفاصل ، درد کمر ، آسیب های ورزشی و تسریع در درمان و بهتر سیستم حرکتی بعد از جراحی های انجام شده بر روی آن می گردد.

همچنین فیزیوتراپی با بهبود عملکرد سیستم تنفسی کمک به درمان بیماران مبتلا به برونشیت ، آسم و آمفیزم میکند.

فیزیوتراپی به درمان ضربات وارد شده به سر ، سکته مغزی ، آسیب های وارد شده به نخاع ، پارکینسون ، ام اس و یا بهبود عملکرد سیستم حرکتی بیمار پس از جراحی مغزکمک می رساند.

فیزیوتراپی یکی از شاخه های مهم علم پزشکی و مهمترین اصل توانبخشی بیماران است .
فیزیوتراپی درمانی موثر در بهبود بیماری های ارتوپدی ، بیماری های مغز و اعصاب ، مشکلات ناشی از دوران سالمندی ، آسیب های ورزشی ، بیماری های قلبی و ریوی و بسیاری مشکلات دیگر است .
درمانهای فیزیوتراپی با هدف پیشگیری ، درمان و ارتقای سطح سلامت جامعه توسط فیزیوتراپیست در کلینیک فیزیوتراپی یا منزل انجام می گردد .

هدف فیزیوتراپی

هدف فیزیوتراپی تخصصی برگرداندن شما به فعالیت های پیش از آسیب‌دیدگی است. بدون برنامه توان‌بخشی کافی و مناسب امکان بروز تشدید مشکلات و مزمن شدن علایم (مانند کاهش دامنه حرکت، درد و تورم مزمن، و ناپایداری مفصل) وجود دارد که می‌توانند عملکرد شما را مختل کند.

فیزیوتراپی و جایگاه آن در سیستم سلامت


فیزیوتراپی به عنوان یک رشته بالینی به معنی درمان بیماریهای بدن انسان توسط عوامل فیزیکی از قبیل جریانهای الکتریکی، آب درمانی، تمرین درمانی و درمانهای دستی می باشد.

فیزیوتراپی و ارتوپدی درمان غیر دارویی است و امروز در دنیا بدلیل همین ماهیت گسترش فراوانی یافته است.

این روش درمانی در بسیاری از مشکلات جسمانی کاربرد فراوان دارد. از جمله موارد کاربرد این روش می توان به فیزیوتراپی و مشاوره پس از جراحی قلب، ارتوپدی، جراحی زنان و زایمان، جراحی مغز و اعصاب،کودکان، سوختگی و پوست اشاره کرد. در فیزیوتراپی هدف بالا بردن عملکرد جسمانی است و فیزیوتراپیست در این رشته به عنوان درمانگر شناخته می شود.. این رشته همچنین با شناسایی گروه های خاص افراد اقدام به پیشگیری از بیماری ها و غربالگری نا توانی ها می کند.

فیزیوتراپی نقش کلیدی در بهبود کیفیت زندگی افراد(Quality of life)، تسریع در روند بازگشت به فعالیت های روزمره، بخصوص افزایش کارآیی و بهبود سریع عملکردی بدنبال اعمال جراحی دارد. این اهداف، با فیزیوتراپی قبل از عمل و ارایه آموزشهای لازم، کوتاه شدن زمان بستری و نقاهت پس از عمل جراحی و راه اندازی هرچه سریع تر بیمار بدون افزایش ریسک آسیب،‌ محقق می شوند.

نیل به این اهداف، بدون بهره گیری از فیزیوتراپیست های آموزش دیده و مسلط به جنبه های مختلف بیماری و همچنین آشنا به جدیدترین رویکردها و تجهیزات فیزیوتراپی امکان پذیر نخواهد بود.

متأسفانه برخی از پزشکان محترم با این تصور که تمرینات تجویز شده و همچنین تکنیک های بکارگرفته شده در بخش کلینیک فیزیوتراپی و ارتوپدی، از شدت بالایی برخوردار بوده و احتمال آسیب رسانی بیشتر به بیمار وجود دارد، از ارجاع برخی بیماران از جمله بیماران تازه جراحی شده و بیمارانی که درد و ناراحتی شدیدی را تجربه می کنند، اجتناب می ورزند، این درحالیست که درمانهای فیزیوتراپی در تمام مراحل حاد، تحت حاد و مزمن بیماری یکسان نبوده و ابتدا اختلالات عملکردی و نیازهای بیمار از یک سو و توانایی های وی از سوی دیگر، طی معاینه و ارزیابی اولیه، بطور دقیق توسط متخصص فیزیوتراپی تعیین گردیده و تمامی پروسیجرها و تمرینات تجویز شده جهت بیمار، بر اساس فاز بیماری و شرایط خاص بیمار و بدون کوچکترین خطر انتخاب می شوند.

بر این اساس، در فاز حاد و اولیه، پروتکل های فیزیوتراپی عمدتا" در راستای کاهش درد و التهاب بوده و تمرین درمانی نیز بصورت کاملا" محافظه کارانه می باشد. با کاهش علایم اولیه بیمار، پروتکل درمانی اولیه تغییر و رژیم تمرین درمانی پیشرونده ای اتخاذ می گردد.

مدالیته‌های مورد استفاده برای کاهش درد و ورم:

  • یخ
  • تحریک الکتریکی (اینترفرنشیال یا گالوانیک با ولتاژ بالا)
  • اولتراسوند
  • ماساژ اصطکاکی متقاطع
  • ارتزهای نرم با گوه خارجی ۵/۰ تا ۳ میلی‌متری، در صورت نیاز برای درمان پیچ‌خوردگی مچ پا.
  • درمان پیچ خوردگی با لیزر
  • استفاده از عصا
  • استفاده از ارتز
  • بستن مچ پا
  • مچ بند
  • کمپرس سرد یا گرم
  • حرکات ورزشی مخصوص بهبود انعطاف پذیری، استحکام و تعادل
  • آب درمانی
  • اصلاح وضعیت بیومکانیکی
  • از سرگیری تدریجی فعالیت‌های روزمره
  • توصیه در ارتباط با انتخاب کفش مناسب

انجام فیزیوتراپی چه لزومی دارد؟

در اغلب موارد افراد زمانی که آسیبی به خود می‌زنند به فیزیوتراپیست مراجعه می‌کنند. فیزیوتراپی به بیماران کمک می‌کند که در کمترین زمان ممکن، پس از آسیب‌دیدگی بهبود یابند و درد خود را تسکین داده و مجدداً به سطح قبلی توانایی خود بازگردند. این آسیب‌ها می‌تواند به عضلات، مفاصل و یا بافت‌های نرم بدن وارد شده باشد. درمان‌های فیزیوتراپی هر چه زودتر آغاز شوند، روند بهبودی سریع‌تر طی می‌شود. فیزیوتراپیست‌ها متخصصین آموزش‌دیده و ماهری هستند که به بیماران آسیب‌دیده‌ی خود کمک می‌کنند به بیشترین سطح فعالیت و توان حرکتی دست یابند.

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 159
پنجشنبه 27 آذر 1399 زمان : 1:44

قلم زنی فرش

شاید شما هم اصطلاح قلم زنی فرش دستباف را شنیده باشید. اما واقعا قلم زنی چیست؟ معمولا وقت حرف قلم زنی می شود یاد کار های هنری مسی یا سنگی می افتیم. اما قلم زنی برای فرش هم وجود دارد!

قالی شویی و قلم زنی علاوه بر رنگبرداری عملیاتی به نام قلمزنی بر روی برخی فرشها انجام میگیرد، چرا که در برخی از مواقع رنگ فرش به دلایل مختلفی کمرنگ و یا بور میشود که در مرحله قالی شویی و قلم زنی فرش باید بصورت کاملا تخصصی توسط اساتید رنگرز، قلم زنی شود.

( در رنگبرداری اصولا رنگ های تیره ی فرش دستباف که داخل رنگ های روشن و سفید فرش شده است از بین می رود. اما این کار گاهی باعث کمرنگ شدن رنگ های تیره میشود که در اینجا با قلم زنی مشکل حل میشود! )

تا به حال با لکه‌ای در فرش خود رو به رو شده‌اید که به هیچ عنوان پاک نمی‌شود.

از طرفی اگر از مواد رنگ بر قوی بر روی این فرش‌ها استفاده کنید احتمال دارد تمام رنگ فرش از بین برود و همین سبب می‌شود بعد از لکه بری با مواد قوی، فرش شما با یک لکه سفید بجای یک لکه رنگی رو به رو شود که به مراتب بدتر از قبل است.

برای رنگ کردن فرش از مواد شمعی، ماژیک و جوهرهای شیمیایی مختلف که در آب حل میشوند استفاده میکنند.

پس از رنگ ‌گذاری، با استفاده از بخور داغ، رنگ بر روی فرش تا حد امکان ثابت شده و در اصطلاح ماندگاری رنگ بر روی فرش افزایش می‌یابد.

پس از انجام این مراحل، به منظور یکسان‌سازی تمام قسمت‌ها، نقطه رنگ‌گذاری شده مرمت می‌یابد.

راه حل این موضوع قلم زنی فرش یا قلم کاری فرش است.

قلم زنی فرش یکی از عملیات‌های مجموعه رفوگران است.

خیس ماندن فرش و عدم رسیدگی سریع و مناسب میتواند منجر به بیشتر شدن مشکل تداخل رنگ و بیشتر شدن هزینه های رنگ برداری و قلم زنی شود.

بعد از انجام خدمات قالیشویی و رنگ برداری از فرش، و مشخص شدن میزان نیاز به قلم زنی، فرش توسط قلم زن های ماهر قلم زنی می شوند.

آیا بعد از قلم زنی فرش با آب رنگ خود را از دست می دهد؟

در پاسخ باید بگوییم :

در صورتی که از عملیات قلم زنی دو سال گذشته باشد نه . رنگ ثابت شده و دیگر با شستشو پاک نمیشود.

اصلاح بورشدگی رنگ فرش:
یکی دیگر از مزایای قلم زنی اصلاح بور شدگی رنگ فرش می باشد.

همانطور که می دانید نور خورشید یکی از دشمنان درجه یک رنگ فرش می باشد که به مرور زمان رنگ فرش را از بین می برد.

قلم تنها راه حل برای برطرف کردن مشکل بور شدگی فرش می باشد.

نکته:

قلم زنی فرش کاری تخصصی است و نیاز به دقت و زمان دارد.

پس اگر فرش شما نیاز به قلم زنی پیدا کرد عجله نکنید و این کار تخصصی و ظریف را به قالیشویی که دارای کارگاه های تخصصی انواع فرش دستباف و ماشینی بسپارید که با کارشناسان و متخصصان در زمینه فرش دستباف کاری تضمین شده را به شما ارائه می دهند.

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 176
سه شنبه 25 آذر 1399 زمان : 4:22

نکات ایمنی در عملیات سمپاشی

سم‌پاشی، کاری علمی و تخصصی است و بر اساس نوع و شدت آلودگی ، بر اساس نوع آلودگی باید نوع خاصی از سموم با غلظت مشخص، ترکیب‌های متفاوت و با تکنیک خاص استفاده شود تا مؤثر واقع شود و توسط متخصصین و کارشناسان در مراکز سمپاشی انجام ‌پذیر است. لذا شرکت سمپاشی تهران با استفاده از بهترین مواد و دستگاه ها وخدمات حرفه ای این امر را برای شما آسان کرده و در خدمت شما مشتریان عزیز می باشد.

ناآشنایی افراد در زمینه استفاده از سموم غیر ایمن، سلامت افراد خانواده به خصوص کودکان، میان‌سالان، زنان باردار، بیماران قلبی، کلیوی، ریوی و… را به خصوص در سمپاشی منازل به خطر می‌اندازد به نحوی که استفاده از سموم غیر استاندارد و تأیید نشده خطر سقط جنین، مشکلات پوستی عصبی و تنفسی را افزایش می‌دهد.

بسیاری از سم ‌های موجود در عطاری‌ها و سم‌فروشی‌ها غیرمعتبر، سموم گیاهی درجه پایین و محتوی مواد کلره است که می‌تواند تا ۴۰ سال در محل زندگی شما باقی بماند و بسیار خطرناک است.

نکات ایمنی قبل از آغاز عملیات سمپاشی

  1. سم باید از نظر سالم بودن آزمایش شود .
  2. وسایل مورد نیاز سمپاشی آماده گردد شامل : ( لباس کار – دستکش لاستیکی – عینک دوره دار و ماسک ) .
  3. با کمک گرفتن از کارشناسان نوع آفت و نوع سم مشخص گردد .
  4. قبل از استفاده از هر سمی بروشور آن دقیقاً مطالعه شود . و طبق دستورالعمل آن اقدام نمائید .
  5. برای راحتی کار سمپاشی سموم را با هم مخلوط نکنید.
  6. نوع دستگاه انتخابی برای عملیات سمپاشی باید متناسب با نوع ماده شیمیائی ، نوع گیاه ، وسعت کار و … باشد .

رعایت نکات بهداشتی و ایمنی در حین عملیات سم‌ پاشی

  1. از عواقب سم‌پاشی‌های غیراصولی می‌توان شیوع بیماری‌های مختلف مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌های مختلف و… همچنین به کاهش متوسط عمر در جامعه اشاره کرد که ضروری است در عملیات سم‌پاشی، ماسک‌های تنفسی برای جلوگیری از استنشاق مواد سمی استفاده شود. سموم به صورت مه، گرد و بخار باعث ایجاد مشکلات تنفسی در کاربران می‌شود.
  2. در طول سمپاشی شلوار بلند، پیراهن آستین بلند، دستکش، جوراب و کفش بپوشید. در صورت نیاز به لوازم حفاظتی خاص شامل ماسک و کفشهای غیر قابل نفوذ حتماً از آنها استفاده کنید.مراقب باشید چشمها، دهان و یا پوست شما به محلول آفتکش آلوده نگردد.
  3. دستهای خود را قبل از خوردن، آشامیدن، استعمال دخانیات و یا استفاده از توالت کاملا با آب و صابون بشوئید.
  4. از سمپاشی در محلی که باعث آلودگی مواد غذایی، لوازم آشپزخانه و یا محل آماده سازی غذا گردد خودداری نموده مگر آنکه اجازه این کار بر روی برچسب قوطی داده شده باشد.
  5. از سمپاشی در مناطقی که امکان تماس با آبهای سطحی ، منابع آب و زمین بدون پوشش را دارد خودداری نموده مگر آنکه بر روی برچسب قوطی آفتکش به طور اختصاصی مجاز اعلام شده باشد.

نکات ایمنی پس از سمپاشی

  1. کارگر سمپاش باید پس از پایان کار، استحمام کرده و لباسش را عوض کند.
  2. در برنامه ریزی برای سمپاشی، لازم است به اطلاعیه های هواشناسی توجه کنیم. اگر به طور تقریبی در کمتر از شش ساعت پس از سمپاشی بارندگی اتفاق افتاد، به دلیل آن که تأثیر سموم کم می شود، باید ضمن مشورت با کارشناسان، سمپاشی تکرار شود. توجه به این موضوع، درکاهش مصرف سموم و جلوگیری از آلودگی محیط زیست، بسیار مؤثر است.
  3. ظروف خالی سم را له کرده و مدفون کنید.
  4. به بچه ها نباید اجازه داده شود که از ظرف خالی سم، به عنوان وسیله بازی استفاده کنند. همچنین بزرگسالان نباید آنها را مورد استفاده قرار دهند.
  5. ظروف شیشه ای را، درصورتی که آلوده شده اند، شکسته و در خاک دفن کنید. همچنین پاکت ها وکیسه های خالی سموم را می توان با رعایت مسائل ایمنی در محل مناسب و به دور از منطقه مسکونی سوزاند.
  6. از رها کردن قوطی های سموم در کنار نهرهای آب، خودداری کنید زیرا سبب مرگ و میر حیوانات آبزی می شود.
  7. پس از خاتمه کار، دستگاه سمپاشی با مواد قلیایی مانند پودر لباسشویی شسته و خشک شود.
  8. از ورود اطفال و حیوانات اهلی به منطقه سمپاشی شده جلوگیری گردد.
  9. به منظور هشدار در مورد آلودگی مزرعه، مناطق سمپاشی شده باید توسط تابلوهای نصب شده مشخص شوند.
  10. اگر در زمان استفاده از آفت کش یا کمی بعد از آن، همراه با علائم مسمومیت، احساس ناراحتی کردید، به سرعت به پزشک مراجعه کنید.

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 158
شنبه 22 آذر 1399 زمان : 22:48

درمان خانگی پیچ خوردگی مچ پا

هر ساله هزاران نفر به دلیل آسیب های مچ پا به دنبال درمان های پزشکی هستند. در چهل درصد از مبتلایان به پیچ خوردگی مچ پا احتمال ایجاد مشکلات مزمن وجود دارد. پیچ خوردگی مچ پا برای همه افراد حتی در هنگام انجام فعالیت های ساده همانند راه رفتن ممکن است رخ دهد. در برخی از موارد پیچ خوردگی مچ پا نیازی به مداخلات پزشکی ندارد، اما یک پیچ خوردگی شدید یا شکستگی استخوانی نیازمند درمان پزشکی است. افتراق یک نوع از آسیب از دیگری برای شما مشکل است، بنابراین بهتر است با پزشک یا فیزیوتراپیست خود مشورت کنید.

علایم رایج پیچ خوردگی مچ پا شامل:

  • درد ناگهانی پس از حرکت کردن یا پیچیدن روی مچ پا
  • تورم
  • کبودی
  • ناتوانی در راه رفتن به صورت طبیعی
  • حساسیت در زمان لمس ناحیه
  • محدودیت دامنه حرکتی مفصل مچ پا

علاوه بر این علایم اگر شکستگی مچ پا رخ داده باشد، ممکن است علایم دیگری نیز وجود داشته باشند:

  • درد یا تورمی که بعد از یک یا دو روز کاهش نمی یابد
  • ناتوانی در تحمل وزن روی پای آسیب دیده
  • ضعف یا بی حسی
  • اختلال گردش خون پا

اگر شک دارید که آیا مچ پای شما پیچ خورده یا شکسته است، بلافاصله برای درمان پزشکی اقدام کنید. اما اگر دچار آسیب خفیف یا متوسط شده اید این روش های درمانی در منزل را به کار گیرید:

  • رژیم درمانی RICE

هر ورزشکار و پدر و مادری این درمان قدیمی را برای پیچ خوردگی ها و کشیدگی ها می شناسند و چون موثر است، پزشک ها نیز آن را توصیه می کنند. در واقع RICE از حروف اول چهار واژه استراحت (Rest)، یخ گذاری (ّIce)، بانداژ فشار (Compression) و بالا گذاشتن (Elevation) تشکیل شده است.

  • استراحت: برای چند روزی فعالیت های خود را بکاهید و تا جای ممکن استراحت کنید.
  • یخ گذاری: برای کاهش درد و تورم چند مرتبه در روز روی ناحیه آسیب دیده سرما اعمال کنید.
  • بانداژ فشاری: از یک بانداژ فشاری الاستیک برای کمک به محدود کردن تورم استفاده کنید.
  • بالا گذاشتن: با بالاتر قرار دادن پا از سطح قلب، گردش خون و سایر مایعات را به محل آسیب بکاهید.

هر چند که رژیم درمانی RICE ساده به نظر برسد اما در بهبود شما بسیار کمک کننده است. برای آنکه به بهبود طبیعی آسیب کمک کنید، بکوشید که این درمان را هر چه سریع تر پس از رخداد پیچ خوردگی مچ پا شروع کنید.

  • درمان دارویی ضد درد و التهاب

اگر چه پیچ خوردگی مچ پا معمولا یک آسیب جدی نیست، اما ممکن است دردناک باشد. اگر درد و ناراحتی شما بیشتر از حد تحمل تان است، می توانید از داروهای ضد درد و التهابی که می توان بدون نسخه از داروخانه تهیه کرد برای کمک به کاهش درد و تورم استفاده کنید. در مورد مصرف سایر داروها با پزشک خود مشورت نمایید و همواره دستور مصرف دوز مناسب دارو را رعایت کنید.

  • آب گرم و نمک

پس از گذشت چند روز از آسیب (سپری شدن دوره حاد آسیب)، شما می توانید مچ پای خود را داخل ظرف آب گرم و نمک غوطه ور کنید. نمک به بهبود عضلات و بافت های دردناک کمک می کند و سفتی مفصل را کاهش می دهد. سعی کنید یک یا دو بار در روز این درمان خانگی را انجام دهید.

  • داروهای گیاهی برای پیچ خوردگی مچ پا

مواد طبیعی ضد التهاب متعددی در منزل وجود دارند. اگر می خواهید از درمان سنتی برای کاهش تورم مچ پا بعد از پیچ خوردگی استفاده کنید، زردچوبه، پیاز، روغن سیاه دانه یا روغن زیتون مفید هستند. هر کدام از این موارد را کمی گرم کنید و روی مچ پای پیچ خورده بمالید و سپس مچ پا را برای چند ساعت با بانداژ ببندید. هر چند نتایج تحقیقات در رابطه با اثر ضد التهابی این خوراکی ها ضد و نقیض است، اما به نظر می رسد که درمان های سنتی برای پیچ خوردگی مچ پا بی ضرر و تا حدودی موثر هستند.

سوالات متداول در رابطه با پیچ خوردگی های مچ پا

پس از ابتلا به پیچ خوردگی مچ پا بسیاری از افراد سوال هایی در مورد اینکه برای بهبود چه مدت زمان لازم است و چگونه می توان روند بهبود را تسریع کرد، می پرسند. برخی از سوال هایی که بیشتر پرسیده می شوند، شامل موارد زیر می باشند:

چقدر طول می کشد تا مچ پا پس از پیچ خوردگی بهبود یابد؟

یک جواب واحد برای این سوال وجود ندارد زیرا زمان لازم برای بهبود پیچ خوردگی مچ پا بستگی به شماری از عوامل دارد. شدت آسیب، میزان استراحتی که شما پس از آسیب داشته اید، روش درمانی که اتخاذ کردید و سلامتی عمومی شما بر سرعت پیشرفت بهبودی شما موثر هستند. به طور کلی زمان بهبود به این صورت است:

  • پیچ خوردگی خفیف: ۱تا ۲ هفته
  • پیچ خوردگی متوسط: ۴ تا ۶ هفته
  • پیچ خوردگی شدید: ۸ تا ۱۲ هفته

در برخی از موارد برای بهبود انجام جراحی یا فیزیوتراپی ضرورت دارد.

چه کنیم تا پیچ خوردگی مچ پا سریع تر بهبود یابد؟

تمام درمان های ذکر شده در این مقاله به ترمیم پس از پیچ خوردگی مچ پا کمک می کنند. علاوه بر این روش ها، عدم وزن اندازی روی مچ پا و پوشیدن یک بریس حمایتی مچ پا در بی حرکت سازی مفصل و فراهم ساختن حمایت جهت ترمیم بافت آسیب دیده، موثر است. از آنجا که بدن شما برای ترمیم خودش باید کار زیادی انجام دهد، داشتن استراحت کافی، نوشیدن آب و مایعات لازم و داشتن رژیم غذایی مناسب به بدن تان کمک می کند و آنچه را که لازم دارد برایش مهیا می سازد.

چه مدت لازم است استراحت کنم؟

هر چه طولانی تر روی لیگامان های آسیب دیده مچ پا فشار نگذاریم، شانس بیشتری برای ترمیم به آنها می دهیم. به هر حال، زندگی ادامه دارد و اگر شما به رغم آسیب دیدگی ناچار به حرکت هستید، بکوشید هنگام راه رفتن روی مچ تان وزن نیندازید و از عصاهای زیر بغلی حداقل برای ۲ تا ۳ روز استفاده کنید و پس از آن یک بریس سفت مچ پا بپوشید. تا زمانیکه هنگام وزن اندازی مچ پای شما درد دارد، روی پایتان راه نروید و از عصا استفاده کنید. اگر بیشتر از یکی دو روز نتوانستید راه بروید حتما به پزشک مراجعه کنید.

آیا می توانم روی مچ پای پیچ خورده راه بروم؟

قانون کلی این است: اگر با وزن گذاری روی مچ پا احساس درد می کنید، نبایستی روی آن راه بروید. برای چند روز اول بعد از آسیب از عصای زیر بغلی استفاده کنید و پس از آن از یک بریس مچ پا یا کفش ساق دار (پوتین) برای حمایت مفصل استفاده کنید. نداشتن درد هنگام راه رفتن روی مچ پای پیچ خورده، به تنهایی دلیلی برای دویدن یا انجام فعالیت های ورزشی نیست. در صورت ابتلا به پیچ خوردگی مچ پا در مورد زمان مناسب برای شروع فعالیت های ورزشی با فیزیوتراپیست خود مشورت کنید.

در صورت داشتن سوال یا ابهام در مورد انجام این روش های درمان خانگی پیچ خوردگی مچ پا، می توانید با ما تماس بگیرید و راهنمایی بگیرید.

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 143
جمعه 21 آذر 1399 زمان : 21:57

خمیر باقلوا

باقلوا گونه ای از شیرینی های سنتی ایران میباشد که با ترفند های خاصی تهیه میشود. یکی از این ترفند ها تهیه خمیر باقلوا می باشد.

همچنین باقلوا یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاست که انوع مختلف آن در کشورهای مختلف از جمله ترکیه پخته و آماده می‌ شود.

یکی از اصلی ترین مواد اولیه برای درست کردن این شیرینی خوشمزه، خمیر مخصوص باقلواست؛ خمیری نازک که به صورت لایه لایه روی هم قرار گرفته و پر شدن از مواد اولیه ی دیگر و همچنین شربت مخصوص باقلوا، این شیرینی لذیذ را آماده می کند.

باقلوای ترکیه سوتلو نوریه

دستور این باقلوا در ترکیه مربوط به سال 1980 است. در آن زمان به دلیل کودتا، اوضاع اقتصادی مردم نامساعد بود و آن‌ها سعی داشتند با خلاقیت در تهیه این شیرینی معروف، فروش بیشتری داشته باشند.

طرز تهیه خمیر باقلوا سوتلو نوریه مشابه نمونه‌های دیگر بود و تفاوت آنها در مورد آماده‌سازی شربت است.

برای تهیه شربت این باقلوای ترکیه مقدار آب کم‌تری به‌کاررفته و به‌غیراز آن، به مواد شربت شیر هم اضافه می‌کنند. رنگ سفید شیر موجب شده تا رنگ باقلوا به رنگ شیری درآمده و همچنین طعم آن ملایم‌تر ‌شود.

علاوه بر این‌ها به کار بردن شیر باعث شده تا شکر کم‌تری در شربت استفاده شود. در این نوع باقلوا فندق جایگزین پسته شده است چراکه قیمت فندق نسبتاً پایین‌تر بوده و به همین دلیل روستاییان در آن زمان با صرف هزینه کمتری، با تهیه و فروش باقلوا معاش خود را تأمین می‌کردند.


خمیر آماده باقلوا

اگر چه درست کردن خمیر خانگی هم لذت بخش است و هم مزه‌ ی فوق العاده ای دارد، اما درست کردن این خمیر نیز مانند برخی دیگر از انواع خمیر شیرینی زمان بر بوده و با کمی غفلت کیفیت شیرینی را از بین می برد. با خرید خمیر آماده باقلوا می توانید به راحتی، با سرعت بیشتر و بدون نگرانی از خراب شدن خمیر و به دنبال آن شیرینی، انواع باقلوا را در کمترین زمان و بهترین کیفیت تهیه کنید.

طرز تهیه خمیر باقلوا خانگی

اگر تمایلی به استفاده از خمیر یوفکای آماده ندارید، با داشتن مواد اولیه زیر می‌توانید آن را در خانه درست کنید.

برای این کار به این مواد احتیاج دارید:
- یک عدد زرده تخم‌مرغ
- یک چهارم پیمانه شیر
-
دو قاشق (غذاخوری) ماست
-
یک قاشق (غذاخوری) روغن یا کره
-
یک و 4/1 لیوان آرد
-
نصف قاشق چای‌ خوری بیکینگ ‌پودر


در یک ظرف گود زرده تخم‌مرغ را با همزن برقی حدود سه تا چهار دقیقه بزنید. کره، ماست و شیر را به زرده اضافه کنید و با قاشق قدری هم زده تا کاملاً مخلوط شود. در ظرفی دیگر ابتدا آرد و بیکینگ‌پودر را ترکیب کرده و دو تا سه بار الک کنید تا هوای بین ذرات آرد از آن خارج شود. سپس آرد الک شده را کم‌کم به مخلوط تخم‌مرغ، ماست و... اضافه کنید و خیلی آرام به حالت دورانی مواد را هم بزنید. حالا باید با دستتان خمیر را ورز داده و اگر احساس کردید هنوز به دست می‌چسبد کمی آرد الک شده اضافه کرده تا چسبندگی آرد برطرف شود. روی خمیر را با پارچه پوشانده و 60 دقیقه در دمای معمولی گذاشته تا خمیر استراحت کرده و عمل آید. پس از گذشت این زمان، خمیر را به پنج یا شش چانه تقسیم کرده و زیر سطح کار و روی چانه‌های خمیر، مجدداً آرد بپاشید. دوباره روی چانه‌ها را پوشانده و ده دقیقه دیگر استراحت دهید. بعد از ده دقیقه چانه‌های خمیر را روی یک سطح صاف (حتماً به سطح آرد بزنید تا خمیر به آن نچسبد) تااندازه‌ای که نازک شود، بازکنید. خمیر در این مرحله آماده است و می‌توانید باقی مراحل مانند دستور قبلی انجام دهید.
از ویژگی‌های خوب مواد اولیه باقلوا ترکیه این است که می‌توان آن را به فرم کیک باقلوا نیز درست کرد. بافت کیک باقلوا به دلیل پوک بودن آن بی‌نظیر بوده و استفاده از زعفران در آن موجب شده تا کیکی با عطر و طعمی متفاوت داشته باشد.

آموزش کامل درست کردن باقلوا

برای درست کردن باقلوا ابتدا باید شربت آن را درست کنیم .

نصف لیوان آب را به همراه شکر و گلاب و آبلیمو در ظرفی کوچکی میریزیم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا به مدت 5 دقیقه بجوشد.

آبلیمو را به این دلیل اضافه میکنیم تا شکرک نزند و گلاب هم باعث عطر مطبوع شربت میشود.

و در دمای محیط خنگ شود. در طی جوشیدن شربت روغن جامد را در ظرف دیگری روی بخار شربت قرار میدهیم تا آب شود.

سپس خمیر باقلوا را درست میکنیم . در روغن جامد سرد شده شیر را به همراه گلاب ،زرده تخم مرغ ، وانیل و بیکینگ پودر میریزیم و هم میزنیم.

بعد از مخلوط شدن این مواد باهم 2/3 لیوان آرد را نیز به مخلوط اضافه میکنیم بعد از سفت شدن مواد خمیر را با دست ورز میدهیم اگر خمیر باقلوا به دست چسبید باید بازهم آرد به آن اضافه کنیم تا زمانی که خمیر از حالت چسبندگی در بیاید و کاملا نرم و لطیف شود.

خمیر آماده شده را در یک پلاستیک قرار میدهیم و اجازه میدهیم در دمای محیط نیم ساعت استراحت کند.

بعد از این مرحله به سراغ مواد وسط باقلوا می رویم .ابتدا باید توسط آسیاب برقی و پودرقند در چند مرحله مغز بادام و مغز پسته را پودر کنیم .

طوری که به روغن نیفتد و حالت خمیری پیدا نکند. اول مغز بادام را جدا آسیاب میکنیم به صورت پالسی یعنی مدام دکمه روشن و خاموش دستگاه را فشار میدهیمتا بادام ها به روغن نیفتند و بهم نچسبند.

تمام بادام ها که خرد شد در داخل یک صافی عبور میدهیم تا دانه های درشتی که باقی مونده را دوباره داخل دستگاه آسیاب بریزیم و خرد کنیم.

در این مرحله برای اینکه بادام ها به روغن نیفتد با 3 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط میکنیم و دوباره به صورت پالسی بادام ها را خرد میکنیم.

وبعد از صافی رد میکنیم و مجدد بقیه بادام های خرد شده را به همراه 3 قاشق غذا خوری پودر قند دوباره آسیاب میکنیم و از صافی رد میکنیم .

در مرحله چهارم بازهم با 1 قاشق غذا خوری پودر قند بادام ها را برای آخرین بار به همان شکل آسیاب میکنیم.تقریبا نصف لیوان پودر قند را نگه میداریم تا مغز پسته را با آن آسیاب کنیم.

نهایتا 200 گرم پودر بادام شیرین شده را به همراه پودر قند که خیلی هم نرم و لطیف شده را در 4مرحله آسیاب بدست می آوریم .

با همین روش در 3 مرحله پودر پسته را با 1/3 لیوان پودر قند آسیباب میکنیم و 150 گرم پودر پسته شیرین را بدست می آوریم.و ته مونده پسته آسیاب شده را برای تزیین باقلوا استفاده میکنیم.

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 162
دوشنبه 17 آذر 1399 زمان : 14:20

صنایع غذایی ایران

صنعت غذای ایران یکی از قدیمی‌ترین صنایع ایران است که به‌طور تاریخی عمدتا توسط بخش‌خصوصی اداره می‌شود و به همین علت شرکت صنایع غذایی نسبت به صنایع دیگر عمدتا دولتی کشور از درجه رقابت‌پذیری بالاتری برخوردار است. صنایع فعال در این حوزه خود را به جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا برای رقابت سخت‌تر با رقبا مجهز ساخته‌اند.

موضوع امنیت غذایی یکی از موضوعات مهم و استراتژیک است که بالاخص در دوران تحریم‌های اقتصادی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، به‌طوری‌که تامین کالاهای اساسی در زمان انقباض درآمدهای ارزی در اولویت برنامه‌های دولت قرار گرفته است. از شاخص‌های مهم بین‌المللی در بررسی امنیت غذایی شاخص جهانی امنیت غذایی (GFSI) است، شاخصی که در بررسی امنیت غذایی به مسائلی فراتر از گرسنگی نگاه می‌کند و علاوه بر در دسترس بودن موادغذایی، استطاعت‌پذیری و کیفیت محصولات را نیز مدنظر قرار می‌دهد؛ سه شاخصی که می‌توانند در شرایط تحریم‌های اقتصادی تحت‌تاثیر قرار گیرند. افزایش ناگهانی نرخ ارز در روزهای ابتدایی سال گذشته، کاهش قدرت خرید و تقاضا برای موادغذایی را در پی داشته است. طبق آخرین آمار بانک مرکزی ایران از بررسی بودجه خانوار شهری در ایران در سال ۱۳۹۵، سهم هزینه خوراک خانوار شهری از کل هزینه‌های خانوار شهری حدود ۲۳درصد بوده است که قطعا با توجه به میانگین افزایش بیش از صددرصدی قیمت محصولات صنایع غذایی و عدم افزایش درآمد خانوار به‌طور متناسب، سهم هزینه خوراک از کل هزینه‌های خانوار ایرانی نیز با افزایش بسیار چشمگیری مواجه شده است. این مساله نه‌تنها امنیت غذایی خانوار را با مخاطراتی مواجه کرده، بلکه صنعت غذای ایران را نیز با چالش کاهش تقاضا روبه‌رو کرده است. در دسترس بودن موادغذایی نیز از جمله شاخص‌های امنیت غذایی است که در دوره تحریم‌های اقتصادی و به واسطه عواملی چون قاچاق معکوس موادغذایی به خارج از مرزهای کشور و چالش‌های تامین مواد اولیه تولیدی با مخاطراتی روبه‌رو بود، مخاطراتی که غالب شدن بر آنها مستلزم اتخاذ سیاست‌های کلان اقتصادی با رویکردهایی بلندمدت و با در نظر گرفتن تمامی آثار و جوانب این سیاست‌هاست.

وجود منابع طبیعی غنی یکی از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی صنعت غذای ایران است؛ ۵۱ میلیون هکتار زمین قابل کشت، تنوع محصولات زراعی، باغی و شیلات، تنوع اقلیمی و نیروی کار جوان از جمله مزیت‌های غیرقابل انکار صنایع غذایی در کشور هستند.

اوج شتاب‌گیری تاسیس شرکت مواد غذایی به شکل مدرن و امروزی آن مانند بسیاری دیگر از صنایع کشور به ورود موج تجددخواهی و گسترش شهرنشینی در ایران یعنی دوران پهلوی اول و دوم بازمی‌گردد، چراکه در این دوران روش‌های سنتی تولید غذا دیگر جوابگوی نیاز شهروندان نبوده و با الزامات زندگی شهری همخوانی نداشته است، از این‌رو گسترش مدرنیزاسیون در ایران سبب شد سرمایه‌گذاران با پیروی از الگوهای پیشرفته موجود در کشورهای غربی و با توجه به پتانسیل‌های بالای کشور در تولید محصولات کشاورزی اقدام به احداث کارخانه‌های صنایع غذایی در نقاط مختلف کشور کنند. گرچه احداث بسیاری از کارخانه‌های صنایع غذایی ایران که امروز هم در میان کارخانه‌های موفق و بزرگ کشور هستند به دهه‌های ۴۰ و ۵۰ بازمی‌گردد، اما در دهه‌های پس از انقلاب اسلامی به علت سیاست‌های در پیش گرفته‌شده با هدف استقلال و کاهش وابستگی به کشورهای غربی، واردات محصولات غذایی به کشور به‌طور گسترده‌ای محدود شد، کارخانه‌های صنایع غذایی بسیاری در این مدت در کشور تاسیس شدند و کارخانه‌های قبلی توانستند فعالیت خود را گسترش داده و علاوه بر رفع نیاز جمعیت رو به گسترش ایران، محصولات خود را به دیگر کشورها نیز صادر کنند.

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 166
دوشنبه 17 آذر 1399 زمان : 14:19

کمر درد بارداری

“کمردرد بارداری” انواع مختلف و به طبع علل متفاوتی دارد که زن حامله با توجه به علائم همراه این دردها می تواند از وضعیت خود آگاه شود.

کمردرد یکی از عارضه‌ های شایع در دوران بارداری است و اکثر مادران آینده این درد را در شدت‌های مختلف تجربه می‌کنند. اکثر بانوان باردار تاحدی با این ناراحتی مواجه می‌شوند، اما در این بین 70 ـ 50 درصد بانوان دچار کمردرد شدیدی می‌شوند که آنها را به فکر درمان موثر کمردرد می‌اندازد.

رباط‌های بدن شما در دوران بارداری به طور طبیعی نرم‌تر و کشیده خواهد شد تا بدنتان برای زایمان آماده شود. این اتفاق باعث تحت فشار قرار گرفتن مفاصل بخش پایینی کمر و لگن می‌شود که می‌تواند منجر به کمردرد شود.

کمر درد از هفته چندم بارداری شروع میشود؟

معمولا کمردرد در نیمه‌ی دوم بارداری شروع می‌شود و ممکن‌است با ادامه‌ی بارداری بدتر شود. گاهی ممکن است درد کمر تا پس از تولد نوزاد ادامه داشته باشد؛ اما معمولا کمر درد در بارداری ظرف مدت چند ماه پس از وضع حمل از بین می‌رود. بخاطر داشته ‌باشید که اگرچه کمردرد در دوران بارداری امری نسبتا شایع است؛ نباید آن‌را به‌عنوان بخشی از فرآیند بارداری پذیرفت. برای داشتن یک بارداری لذت‌بخش و زایمان راحت، باید در اولین فرصت علائم کمردرد را مورد بررسی قرارداد و در طول بارداری به کنترل آن‌ها پرداخت.

برخی از دلایل شایع کمر درد در دوران بارداری عبارتند از:

• افزایش وزن بدن به خصوص در ماه های آخر بارداری
• افزایش دور کمر به علت افزایش سایز رحم
• انحنای غیر طبیعی و بیش از حد پایین کمر (قوس کمر)
• عدم استراحت کافی به ویژه در نیمه دوم بارداری
• جدایی کمر و ماهیچه های لگن جهت ایجاد فضایی بیشتر برای رحم
• ترشح هورمون های مربوط به حاملگی که باعث ناتوانی رباط ها در حمایت از کمر می شوند
• خم شدن بیش از و بلند کردن اشیاء بدون استفاده از زانو
• پوشیدن کفش نامناسب در پیاده روی ها و ایستادن ها طولانی مدت
• استفاده از تشک بی کیفیت و غیر استاندارد
• بزرگ شدن غیر طبیعی سینه ها

تمرین کردن در آب و ماساژدرمانی نیز می‌تواند تا حد زیادی به کاهش کمردرد در بارداری کمک کند. در آب بودن، وزن شما را از روی کمرتان برمی‌دارد. ‌اگر کمردرد شما شدید است، از پزشکتان بخواهید که یک فیزیوتراپیست به شما معرفی کند. فیزیوتراپیست می‌تواند شما را راهنمایی کند و به شما تمرین‌های بیشتری برای کاهش کمردرد بدهد.

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

بازدید : 162
دوشنبه 17 آذر 1399 زمان : 14:19

قالیشویی مدرن

یک قالیشویی مدرن با تجهیزات و تکنولوژی پیشرفته به خدمت مشتریان می‌آید تا نیازهای آن‌ها را مطابق با دانش روز برطرف کند. در گذشته شستن فرش در حیاط خانه انجام می‌شد، اما امروز در خانه‌های آپارتمانی و زندگی‌های مدرن این شیوه شست‌وشو دیگر مرسوم نیست. با کوچک شدن خانه و آپارتمانی شدن زندگی ها کلا امکان شستشوی فرش در خانه ها منتفی گردید.

قالیشویی به کارخانه هایی گفته میشود که با استفاده از دستگاههای مدرن و مواد شوینده مناسب اقدام به شستشو و خشک کردن انواع فرش ها می پردازند.

همراه با مدرن شدن زندگی، نحوه شستن فرش‌ها نیز به روز شده و با روش‌های نوین انجام می‌شود.

در دنیای امروز که همه چیز مجازی شده و افراد می‌خواهند کارهایشان با بالاترین سرعت و کمترین اقدام از سوی خودشان انجام شود، خدمات آنلاین حرف اول را می‎زنند. یک قالیشویی مدرن باید بتواند با برخورداری از داشتن سایت، خدمات آنلاین ویژه به مشتریان خود ارائه کند.

در دنیای امروز دیگر کمتر کسب و کاری را می توانید پیدا کنید که به صورت آنلاین هم خدمات ارائه ندهد اما قطعا کیفیت این خدمات متفاوت خواهد بود.قالیشویی آنلاین هم یکی دیگر از خدمات مدرن میباشد.

در سیستم آنلاین، مشتری با انتخاب نوع فرش (ماشینی یا دستباف) و نوع خدمات مورد نیاز، تنها با وارد کردن اطلاعات خود در اسرع وقت، بهترین خدمات را دریافت می‌کند.

یک قالیشویی مدرن مانند قالیشویی تهران ضمن برخورداری از تیم پشتیبانی حرفه‌ای، با تمام فنون مذاکره با مشتری آشنایی کامل دارد. این تیم باید بتواند درخواست مشتری را با بالاترین سرعت به واحدهای دیگر اعلام کند و هماهنگی‌های لازم را انجام دهد. مشتری، با وجود تیم پشتیبانی متخصص با احساس اطمینان فرش‌های باارزش خود را به قالیشویی می‌سپارد. پاسخگو بودن قالیشویی در همه شرایط با جلب اعتماد مشتری، این امکان را در اختیار او قرار می‌دهد تا بتواند در صورت بروز مشکل آن را حل کند.

قالیشویی صمیم

پشتیبانی سئو سایت گروه مستر وب سئو

تعداد صفحات : 1

درباره ما
موضوعات
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
    آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    <
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 20
  • بازدید سال : 60
  • بازدید کلی : 3264
  • کدهای اختصاصی